FOTOKONST I GÖTEBORG

Fotogalleriet hittar du på Alfhemsgatan, en liten parallellgata till Linnégatan.

Välkommen!LITE OM GALLERI ELF
På Alfhemsgatan – en kort parallellgata till Linnégatan nära Slottskogen – i Göteborg huserar sedan 2015 ett litet fotogalleri med stora ambitioner. Vi visar upp några av Sveriges främsta fotografer och andra förmågor som vi vill lyfta fram. En samlingsplats för samtida fotokonst helt enkelt. Här möter du fina utställningar och kan handla numrerade och signerade verk.

Foto är en konstform som drar en växande publik. Det kan tyckas paradoxalt, men när tekniken har gjort alla till fotografer, ökar intresset för den unika bilden och fotografen som konstnär. I en digital tidsålder ökar också fascinationen för den analoga tekniken. Strömningar som vi försöker fånga i vårt urval av fotografer och bilder.

Under hösten 2018 har lokalen renoverats och konceptet vidareutvecklats, nu med lite fler konstverk och produkter. Förutom fotografierna väggarna så finns det också mer limiterad konst att köpa. Så välkommen hit och ta en titt på utbudet av fotoböcker i hyllorna och fotokonst i vaggorna i form av oramade, numrerade och signerade fine art prints.

STUDIO ELF

Porträttfotografi och uppdragsfotografi.

En fotostudio där fotograf Jesper Witte erbjuder fotografi inriktad på porträtt för privatpersoner och fotografi för företag och andra uppdragsgivare. Tjänster som produktfoto och personalfoto till fotografi för evenemang, reportage, webb och annan marknadsföring. Hos Elf blir det fotografi i studion eller på en plats som du väljer med portabel studioutrustning för bl.a. headshots, gruppfoton och porträtt.

(Mer information kommer på Studio Elfs hemsida som just nu är under uppbyggnad.)
© Copyright 2019 ELF. All Rights Reserved.